Invitație

Invitație

Dragi Colegi și Parteneri,

Ca urmare a situației epidemiologice create de infecția cu COVID-19 și pentru că am ales să luptăm pentru prevenția, limitarea și anihilarea acestei infecții virale, dorim să vă anunțăm că ediția din 2020 a Conferinței Naționale „Tehnologii Moderne în Patologia Neurovasculară”, se va desfășura sub formă de cursuri online prin internet în perioada 10-12 Decembrie 2020.

Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași, Societatea de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România, Societatea de Neurologie din România, Societatea Română de Neurochirurgie, Societatea Română de Oftalmologie, Academia de Științe Medicale, Colegiul Medicilor din România și Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași, au deosebita plăcere de a vă invita să participați la lucrările prin internet ale Conferinței Naționale „Tehnologii Moderne în Patologia Neurovasculară”.

Principalele teme ale conferinţei vor fi: tratamentul complex al patologiei neurovasculare, diagnosticul și tratamentul accidentelor vasculare cerebrale (stroke), patologia cardio vasculară, actualități în neuroanestezie, radiochirurgie, neuro–oftalmologie, neuroimagistică, neurosonologie, biologie neurovasculară, neuropatologie, tratamentul endovascular şi chirurgical în stroke.

Vă invităm să participați cu lucrări proprii și noutăți, atât pentru a face cunoscute ultimele achiziții în domeniu, cât și pentru a deschide ochii tinerilor rezidenți asupra domeniilor fascinante ale neurologiei, neuroradiologiei și radiologiei intervenționale și pentru a-i atrage spre acestea.

Vă rugăm să ne fiți alături în organizarea acestei eveniment, diseminând această informație către toate persoanele interesate. Evenimentul reprezintă o confirmare că orașul Iași a devenit un adevărat Centru de Excelență în domeniul medical și încă o dovadă că NEUROȘTIINȚA & NEUROEXCELENȚA sunt preocupări constante la Iași.

Sperăm că acest eveniment, să reprezinte un moment bun și un prilej optim pentru schimbul de cunoștințe, care să genereze noi idei, concepte, strategii și abilități practice în Patologia Neurovasculară.

Nu uitați să marcați în calendarul activităților dumneavoastră zilele de 10-12 Decembrie 2020, ca fiind ocupate cu lucrările Conferinței Naționale „Tehnologii Moderne în Patologia Neurovasculară”.

Evenimentul va fi creditat cu 18 credite EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Șef lucrări Dr. Lucian EVA
Președinte Conferință

Șef lucrări Dr. Lucian EVA

Președinte Conferință